TIO Info

Voor groep 8 wellicht bekend, voor groep 7 helemaal nieuw. Een gezellige discoavond waarbij de kinderen hun dorpsgenoten (alvast) kunnen leren kennen, alvast kunnen oefenen met geld en kunnen proeven aan het jongerenwerk en het ‘uitgaansleven’. De afgelopen jaren hebben we met onze groep vrijwilligers (bijna) alleen maar blije gezichten gezien. Dit mede dankzij de leuke quizzen en spelletjes, geweldige prijzen en gezellige muziek die gedraaid wordt door onze TIO DJ’s. Kinderen kijken uit naar en genieten zichtbaar van hún avondje uit! 1 keer in de maand (meestal 2e zaterdag v/d maand) organiseren wij met een groep vrijwilligers disco-avonden voor groep 7 en 8 uit de gemeente Opmeer. Iedere TIO heeft een thema (zoals tropical, griezel, enz.) en daar proberen wij een voor de kinderen aantrekkelijke avond mee te maken. Kosten

  • De avonden zijn voor kinderen uit groep 7 en 8 uit de gemeente Opmeer voor slechts 2,50 euro te bezoeken.
  • Frisdranken zijn te koop voor 1 euro per glas, limonade kost slechts 50 cent. (Als de prijs anders is, bijvoorbeeld de cocktails van de tropical party, wordt dit aangegeven in de nieuwsbrief)
  • Ook zijn er verschillende versnaperingen te koop, zoals chips, snoep en ijs, deze kosten 70 cent en 50 cent per stuk.

Huisregels TIO

  • TIO is voor kinderen uit groep 7 en 8 en blijft dus ook voor groep 7 en 8. Dus brugklassers komen er niet in! . Is er een logee of wilt u een andere uitzondering aanvragen? Mail ons dan!
  • De avonden duren van 20.00 uur tot 23.00 uur, tussendoor mogen de kinderen niet zomaar naar binnen of naar buiten. Heb je een goede reden? Geef dit dan even door !
  • Afspraak is dat de deuren pas om 20:00 uur open gaan. Om 19:30 zijn wij nog druk met de voorbereidingen en is de deur dus nog gesloten. Houdt hier rekening mee.
  • Het is niet de bedoeling dat je zelf je eigen drinken of snoep meeneemt. Merken we dat je dat wel mee hebt, wordt dit ingenomen en kun je het weer terugkrijgen op het einde van de avond.
  • Om 23:00 uur is TIO af. Dan kunnen de kinderen worden opgehaald. Als je alleen naar huis mag, geef dit dan door aan de werkgroep. Anders gaan wij er vanuit dat iedereen wordt opgehaald.
  • Als je eerder naar huis wil/moet dan afgesproken, zullen wij altijd eerst de ouders bellen. Zorg dus dat je altijd een bereikbaar telefoonnummer bij je hebt voor in geval van nood.

Gevonden/verloren voorwerpen Heb je tijdens TIO iets gevonden of ben je iets kwijtgeraakt? Mail ons! Misschien kunnen we je helpen! tio@jcpardoes.nl

 

Waarschuwingen
Wanneer een kind zich niet aan de regels houd krijgt hij/zij twee waarschuwingen, indien hier geen gehoor aan wordt gegeven zijn we verplicht om het kind naar huis te sturen. Wij sturen kinderen nooit alleen naar huis. Hiervoor worden de ouders/verzorgers gebeld. Het is dus van belang dat het kind het nummer van zijn ouders/verzorgers weet of bij zich draagt.

Naar huis
Als een kind eerder naar huis toe wilt worden ook de ouders gebeld. Het is dus van belang dat het kind het nummer van zijn ouders/verzorgers weet of bij zich draagt.

Gevonden voorwerpen
Vaak blijven er jassen achter. Daarom willen wij u vragen om de naam van het kind in de jas te zetten. Mist u verder iets kunt u contact opnemen met het onderstaande mail adres.

In het kort:
– De deur gaat altijd pas open om: 20:00 uur
– De entree is: €2,50
– De avond is eindigt altijd om: 23:00 uur
– Als uw kind eerder weg moet dan kunt u een berichtje sturen naar: 06-83 71 61 13 of 06-36 42 26 05

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief